Θερινά τμήματα Διάμεσος

Δευτέρα 12 Ιουνίου ξεκινούν φέτος τα θερινά τμήματα των φροντιστηρίων ΔΙΑΜΕΣΟΣ και θα διαρκέσουν για 7 εβδομάδες.

Ενημερωθείτε έγκαιρα, επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και κλείστε τη θέση σας!

  • Τμήματα θερινής προετοιμασίας Λυκείου: Τα παιδιά έχουν πλέον μπει στο δρόμο της εισαγωγής τους στα  Ιδρύματα Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης της χώρας. Στα τμήματα θερινής προετοιμασίας ξεκινούν την ύλη της επόμενης τάξης ώστε το Σεπτέμβριο να είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη χρονιά υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αποκτούν προβάδισμα στην κάλυψη της ύλης και έχουν τον απαραίτητο χρόνο να την επαναλάβουν και να την αφομοιώσουν ώστε να επισφραγίσουν την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.(Διάρκεια: 7 εβδομάδες)
  • Επαναληπτικά τμήματα Γυμνασίου: Τα παιδιά επαναλαμβάνουν τα σημαντικότερα τμήματα της ύλης που διδάχτηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά. Λύνουν οποιαδήποτε απορία χωρίς το άγχος της εξέτασης από τον καθηγητή την επόμενη ημέρα. Πιο ώριμα πια κατευθύνονται να αντιμετωπίζουν τις γνώσεις που απέκτησαν σαν εργαλείο για να προχωρήσουν αλλά και να προσανατολιστούν σιγά σιγά στην εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης.(Διάρκεια: 4 εβδομάδες)
  • Επαναληπτικά τμήματα Δημοτικού: Ανασκόπηση της ύλης της χρονιάς που έφυγε με επαναληπτικές ασκήσεις στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Τα παιδιά καλύπτουν πιθανά κενά και κάνουν την ύλη κτήμα τους ώστε να γίνει χωρίς κανένα εμπόδιο η εισαγωγή στην ύλη της επόμενης τάξης. Επιφανειακή εισαγωγή στην ύλη της επόμενης τάξης.(Διάρκεια: 3 εβδομάδες)

 

Οι ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι και το έμπειρο προσωπικό του φροντιστηρίου μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και εφόσον το επιλέξετε να οδηγήσουν τα παιδιά σας στην επιτυχία.

Κλείστε το ραντεβού σας με κάποιον από τους Ακαδημαϊκούς μας υπευθύνους εδώ

 

Περί Φ.Μ.Ε. ΔΙΑΜΕΣΟΣ -- i-ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ 95 Άρθρα
Πείρα, συνεργασία, στόχευση για κάθε τάξη και παιδί.