ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

αφισαΤα φροντιστήρια «ΔΙΑΜΕΣΟΣ» διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 10:30 με προσκεκλημένους ομιλητές τους: Λεωνίδα Σιώζιο (σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού), εξειδικευμένη ψυχοθεραπευτή και την Γραμμένου Δώρα (εκπαιδευτικός λειτουργός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του
Υπουργείου).

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Κορυδαλλού( Γρ. Λαμπράκη 159-161, Κορυδαλλός) στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ»(3ος όροφος).

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για τα πεδία, για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017 καθώς και για το πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος.

Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα αναφερθούν σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Παράλληλα, θα αναλύσουν ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών και πολλά άλλα.

Προσκεκλημένοι Ομιλητές

  • ΣΙΩΖΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού)
  • ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΡΑ
    (εκπαιδευτικός λειτουργός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας)
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
  • (συμβουλευτική ψυχολόγος/οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια)
  • ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΟΣ (δικηγόρος αστικών και ποινικών υποθέσεων)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  • 11:00-13.00 ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 
  • 13:00-13.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
  • 13:30-15.30 ΟΜΙΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Ειδοποιήστε μας για τη συμμετοχή σας στα : 210 45 49 323 / 210 46 33 819 και κάνοντας click εδώ.

Περί Φ.Μ.Ε. ΔΙΑΜΕΣΟΣ -- i-ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ 95 Άρθρα
Πείρα, συνεργασία, στόχευση για κάθε τάξη και παιδί.